tapet vol. 2Ni kan fast kalla oss det tapetserande paret.


    
18.02.2012 kl. 12:52

så. totalt. onödigt.

Sånt som jag hackar huvudet i väggen för. Att jag har ett behov att stryka barnens kläder innan jag skeppar dom över till svärmor. Och att jag klipper deras naglar och borstar deras hår. Petar dom lite rakare i ryggen och nyper kinderna röda. Nånej, de sista var överdrift. Men då jag hoppas att hela inlägget vore överdrift. Jag är en svag typ.


    
17.02.2012 kl. 23:10

antisnökraft

På Albertsgatan tidigare idag. Bilen är totalinsnöad för att vi inte kunnat röra oss ute sen tisdag och jag har ingen spade. Jag putsar bilen så gott jag kan med bara borsten och sätter mej sen bakom ratten.

Konversation med baksätet:

– okej. Om det här inte fungerar så går vi till parken istället.

– menar du att vi inte kommer loss?

– jag vet inte. Vi har snö upp till öronen. Men vi försöker.


– bäst att du stänger radion


– varför det?


– så att du kan koncentrera dej


– bra idé
[klick]

– platserna färdiga gå! HEJA MAMMA HEJA MAMMA


Tre knyck, fem brum och vi var ute. Med en bra baksätescoach så går det.


   
17.02.2012 kl. 22:49

vi ska bli med hus

Hahahaha! Måste först skratta åt min fyndiga rubrik. Förlåt, man blir aningen böbi av att sitta inne en hel dag. Saken är den att vi har satt igång tankearbetet för nästa projekt, ett hus under 6-åringens säng (inte ett riktigt hus nej).

Huset har redan en lampa och tavlor och butiken kanske ni kommer ihåg (här förklarar jag hur jag aldrig ska göra nåt dylikt igen och här syns resultatet ). Nu kan jag tänka mej att sy en till yttervägg på härligheten. Hoppsan. Så att man kan byta ut butiken till ett helt hus.Jag har funderat ungerfär så här.6-åringen har funderat så här.


Och utgångspunkten ser ut så här.

Kan bli en riktig triller, det här. Än kan ni vara lugna, ty symaskinen befinner sej ännu 30 km bort. Men snart snart...

    


     
16.02.2012 kl. 21:48

bobbabollar

Sitter man här med sina spytibobbor så kan man ju lika bra rulla in dom i chokobollar. Man får a) ha dom helt i fred och b) lite guldkant på livet måste man ju ha. Som extra plus torde de vara behagliga även utmundigade.Innebörden i texten ovan är mycket äcklig. Men jag försökte skriva det på ett behagligt och rumsrent sätt. Och receptet är hemligt* om nån nu frågar (så säger alla näsvisa bagare/kockar/klottare/sottare).* nånej nånej, KVG bara på den saken (för att verka ännu mer näsvis)
      
16.02.2012 kl. 16:44

fulbloggen

Allt blir så rumphugget. Här sitter jag och jobbar varvat med "mamma, kan du byta dvd" och "kan du hämta dricka". Att ha sjukstuga och office i samma paket blir mest konstigt. Man är själv inställd på hemmaslack, smutsigt hår och pyjamas dygnet runt – men så finner man sej i det där lilla rummet bakom köket som man kallar kontoret. Min främsta tanke är tur att ingen ser mej nu.


   
16.02.2012 kl. 11:35

svagisen

Hon blev så sjuk, våran minsta. Än har hon sovit under mitt skrivbord och än i nåt soffhörn. Och om jag skriver att hon nu slutat spy så spyr hon säkert igen så det skriver jag inte. Men hög feber gör att hon snackar på som en duracellkanin om de mest bedårande saker. Så att jag i smyg har lust att banda in allt. Lillplutten.

mammatänkniharintegettmatåtmejpåtvåheladagar [SPY] ochomjagimisstagspyrpåmin coopersålovarjagattkastanerhonomfrånsängenochhardumärktattdomäruppepådetdär taketförattfällasnö [SPY] janukännsdetgenastbättresennärjagärfrisksåskajagäta hamburgareochkanvispelarichardscarrynärdujobbatklart?    
15.02.2012 kl. 16:25

välkomstmeddelande

Hej irritationen och stressen! Ni är mer än välkomna! Ni passar precis in i sällskapet med jobböverflödet, spysjukan och nätstrulet. Kanske ni inte träffat den utspillda jaffan ännu? Den har det så bekvämt där på golvet så bäst att inte störa. Men annars är det bara att känna sej som hemma. Alla andra verkar göra det.


  
14.02.2012 kl. 15:59

go'moron bloggen

    
14.02.2012 kl. 07:08

en strut med tre kulor

På tal om att shoppa. Förr fanns det inte en chans att jag skulle kunna köpa byxor på Zara, de hade rymmats in ännu ett par styltor i buntarna och storlekarna var helt vridna. Nu kan jag gå in och ta ett par brallor i min storlek och tjoff, de är som gjorda för mej. Jag antar att de ska kallas nån sorts ankelmode men på mina 156 centimetrar är de bra. Så numer behöver jag inte gå och titta på byxor, jag kan bara gå och köpa. Nästan tråkigt hehe.

Den här looken och kroppsmodellen kallas för glasstruten. Slurps för hur byxorna sitter och slurps hur man förvandlas till en glasstrut.


    
13.02.2012 kl. 20:50

nyckellös är inte rådlös

Det är ingen vidare hit att höra ytterdörrens "klick" och samtidigt inse att ens nycklar sitter på insidan. Det är heller ingen hit att inse att ett stycke 4-åring snutit sej i ens brallor och man just ska gå på kundmöte. Men idag, måndagen till trots, så var det bara lyckat. Dyrt, men lyckat. Kunderna var de mest trevliga som bara blev glada av mina snorbyxor och hur det nu var så använde jag den tid jag var utelåst till att shoppa en klänning. En klänning som ska bli vän med mina makabra skor.      
13.02.2012 kl. 20:18

tackdesammapyttipanna

Just innan bilden här under togs var det en dam med två taxar som stannade oss och sade att jag har då verkligen söta flickor. Jag tackade glatt och svarade sen med att hennes taxar var bedårande. Och det kom så spontant för de var verkligen de mest perfekta taxar jag sett. Så som jag minns min farfars tax från barndomen. En ikon av taxar för mej. Men det kanske blev konstigt – och att förklara hade blivit bara mer konstigt. Så det blev bara som en motkomplimang som kändes tom och platt.

– Du har snygg jacka.
– Du med.

Är det inte lite krystat att svara på en komplimang med en motkomplimang? Fast vad vet jag, jag är usel på att ta emot komplimanger.


    
13.02.2012 kl. 09:43

11 - lyckan

Ligger lite efter i min fotouppgift, ska försöka ta igen det under veckan.

     
12.02.2012 kl. 22:14

tapiserandet

Resultat av helgens stora möda ser ut så här:
Inspirationen lånad av Sandberg ser ut så här:

   
12.02.2012 kl. 22:06

leva farligt

Vi ämnar tapetsera en vägg ännu ikväll. Senast vi gjorde det så slutade det med väldigt sura miner och då hade tapeten inte ens mönster. Nu kör vi mönster.
 

    
11.02.2012 kl. 19:35