plums

14.03.2012 kl. 10:33
Det var en gång tre kvinnor som fick tillgång till den magiska bassängen och alla fick ett hopp var. Bassängen fungerar så att då man hoppar i och samtidigt ropar ut det man vill landa i, så går det i uppfyllelse.

Den första kvinnan tog sats och just som hon hoppade ropade hon "champagne!". Skum och bubbel, det gick i uppfyllelse.

Den andra kvinnan tog sen sats och ropade "pengar!". Skrammel och klirr och hon landade i en bassäng av pengar.

Den tredje kvinnan fick bråttom att klä av sej och just som hon hoppade kom hon på att glömt ta av sej sin dyrbara klocka. "Shit!" skrek hon.

Vem var denna tredje kvinna? Hon är kvinnan med hunden som bajsat ner gatorna i den här stan under hela vintern. Inget konstigt i det. Problemet är att kvinnan inte plockar upp efter sin hund. Det som göms i snö kommer fram i tö, alla vet det. Så ni kan se detta som det årliga hat-inlägget mot den skit som finns  ö v e r a l l t. Jag hoppas alla ni som inte plockar upp efter era små älsklingar kommer att halka och landa i skiten. Ni förtjänar det.


  
Kommentarer (1)
Du vet inte hur många gånger jag tänkt den där sista raden i ditt inlägg. Har legat vaken om kvällarna också och funderat ut små halvroliga skyltar med text och/eller illustrationer (sidu för dem som inte talar finska), SÅ trött och arg är jag på skitmänniskorna! Två dagar i rad var mellanpojkens halare insmetad i det bruna. Förbannat! Skorna ska vi nu sen inte ens tala om, har n ä s t a n slutat bry mig om dem. Hatar. Hatar!!
Melli14.03.12 kl. 21:10
Det finns för h*lvete ÖVERALLT. Jag ser bara bajs då jag går ute på stan. Måste börja fokusera på fimpar eller vad som helst annat. Grump.
14.03.12 21:28